Over ons

Oprichter Animakuku

‘’Mijn naam is Yusuf Bilgi en ik ben de oprichter van Animakuku. Officieel ben ik een jurist. Ik heb mijn opleiding afgerond aan de Universiteit Leiden. Mijn hart lag echter altijd meer bij creatieve kunsten zoals animatie en graphic design dan bij wettenbundels. In mijn studiejaren heb ik leren animeren en maakte ik animaties voor vrienden als hobby. Dat is uiteindelijk uitgemond in dit bedrijf. Samen met onze freelancers leveren we geweldige projecten voor onze klanten. Op ons kunt u bouwen.’’

Afbeelding11
Afbeelding12

Illustrator & animator Sanne

“Ik ben Sanne, een illustrator en animator met een focus op kleurrijke, warme illustraties en animaties, en een afgeronde bachelor Illustratie en Animatie aan het AKV St. Joost.
De onderliggende Queer thema’s in mijn persoonlijke werk komen voort uit mijn dagelijks leven als nonbinair persoon, en mijn ervaringen binnen de Queer community.
Hoewel ik in mijn illustraties graag voelbare scenes neerzet, focus ik in mijn animaties op alle nuances van de commerciëlere kant van bewegend beeld.
Als creatieve duizendpoot kan je me loslaten op een hoop projecten, er valt altijd wel een mouw aan te passen.”

Graphic designer Joanna

“Ik ben Joana, een Portugese motion graphics designer en illustrator gevestigd in Rotterdam. Momenteel ben ik werkzaam als freelancer.

Mijn werk is heel veelzijdig, ik kan illustreren en animeren in verschillende stijlen, afhankelijk van de behoeften van de klant.”

Afbeelding13

Neem vandaag nog contact op

Voor al uw vragen kunt u gerust contact openemen met ons! 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We reageren binnen 24 uur na uw aanvraag.

Volg ons op social media
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.