Detachering

Detachering bij Animakuku

Zoekt u animators, motion designers of graphic designers die u op zzp-basis kunt inhuren? Animakuku helpt u aan de juiste professional. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren zzp’ers. Ze zijn de besten in hun vakgebied en zijn snel inzetbaar.

Afbeelding14

Zzp-bemiddeling via Animakuku

Wij bemiddelen tussen u als opdrachtgever en de zzp’er. Op basis van een persoonlijk intakegesprek gaan wij op zoek naar de meest geschikte kandidaten voor de opdracht. Of het nu gaat om kleine opdrachten of grootschalige projecten waarvoor u meerdere zzp’ers nodig heeft, wij vinden altijd een passende oplossing. Uiteraard bent u ervan verzekerd dat al onze zzp’ers beschikken over de juiste expertise en opleidingsachtergrond.

Voordelen zzp'er:

Onze kracht

Onze selectieprocedures zijn zeer zorgvuldig. Pas als we ervan overtuigd zijn dat we de meest geschikte kandidaten hebben gevonden, presenteren we onze keuze aan u. Onze ondernemers gaan door waar anderen stoppen en zorgen altijd voor de juiste match.

Neem vandaag nog contact op

Voor al uw vragen kunt u gerust contact openemen met ons! 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We reageren binnen 24 uur na uw aanvraag.

Volg ons op social media
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.